WELCOME

Ο Νομός Αρκαδίας αποτελείται από τις επαρχίες Γορτυνίας -Κυνουρίας-Μαντινείας-Μεγαλοπόλεως.Έχει έκταση 4.419 τχ , 245 δημοτικά διαμερίσματα, 411 οικισμούς και 22 Δήμους .

Κεραμικά & Μικρογλυπτά Print

Από την σελίδα "Κεραμικά" που μπορείτε να δείτε εδώ.

"Έχοντας κουραστεί να ασχολούμαι με τα καθημερινά, σκαλίζοντας μια μέρα ένα κλαδί, ανακάλυψα ότι μέσα του κρυβόταν μια μορφή και ότι χρειαζόταν να επέμβω για να την ελευθερώσω. Το ξαναδοκίμασα και λειτούργησε, και αυτό που με συνεπήρε περισσότερο, ήταν ότι ελευθερώνοντας αυτό που κρυβόταν μέσα στο υλικό, ελευθερωνόμουν και εγώ μαζί του.

Το μόνο κακό ήταν ότι αυτή η αίσθηση ελευθερίας δεν είχε διάρκεια και έπρεπε να το επαναλαμβάνω συχνά για να τη ζω. Συνεχίζοντας - και έχοντας γίνει αυτό μια μανία - προσπάθησα να ανακαλύψω τι κρυβόταν και σ’ άλλα υλικά, όποτε και ανακαλύπτω τον πηλό, όπου μέσα του κρύβονταν πιο εύπλαστες μορφές που ήταν πιο εύκολο να τις αναδείξεις και να παίξεις μαζί τους.

Από κει και πέρα ανοίγεται ένας δρόμος με πολλές ανηφόρες, αλλά και με παρά πολύ ενδιαφέρον και αναζήτηση. Τα υλικά είναι απείρως πολλά, και οι τρόποι να τα συνδυάσεις ακόμα περισσότεροι και …. μερικές φορές επικίνδυνοι !!!

 

Τάκης Παπαζαφειροπουλος
Από Λάστα Αρκαδίας"

===============================================================

 

Arcadians
Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.