WELCOME

Κάπως έτσι προσπαθούσε να φέρει στα μέτρα του, τα πράγματα που τον περιβάλανε και ήτανε τόσα πολλά σαν δυό άνοιξες μαζί γεμάτες σεντούκια με μαβί ρούχα και δαντέλλες ολόγυρα πλεγμένες, μονάκριβες και λευκές όπως όλα στη πλάνη της λήθης.
Φ.Αθανασιάδου

 

 

 

 

Φ.Αθανασιάδου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φ.Αθανασιάδου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φ.Αθανασιάδου

 

 

 

 

 

 

 

 

Α.Κ.Ε.Μ. - Δελτίο Τύπου Print

                                                        Δελτίο Τύπου


Ίδρυση νέου Επιστημονικού Σωματείου Εκπ/κών  στην Αρκαδία

Πρόσφατα ιδρύθηκε στην Αρκαδία επιστημονικό σωματείο εκπ/κών με την επωνυμία «Αρκαδικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Μελετών (Α.Κ.Ε.Μ.)». Οι σκοποί του σωματείου είναι:
--  1. Η συλλογή, διάσωση, συντήρηση και αξιοποίηση αρχειακού υλικού και αντικειμένων σχετικών με την εκπαίδευση στην Αρκαδία με απώτερο στόχο τη δημιουργία Μουσείου Εκπαίδευσης.
--  2. Η προώθηση της έρευνας της ιστορίας της εκπαίδευσης στην Αρκαδία και η σύνδεση αυτής με τη σημερινή εκπαιδευτική πραγματικότητα.
--  3. Η στήριξη των προσπαθειών κατάρτισης, επιμόρφωσης και επιστημονικής αναζήτησης των μελών με παράλληλη δημιουργία εργαστηρίου εκπαιδευτικής πράξης και η ανάδειξη καινοτόμων εκπαιδευτικών δράσεων.

Τακτικό μέλος μπορεί να είναι κάθε εκπαιδευτικός εν ενεργεία ή συνταξιούχος, ενώ αρωγό μέλος μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε επιθυμεί να συμβάλλει στη δημιουργία του Αρκαδικού Μουσείου Εκπαίδευσης.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου  www.akem.gr



Για το Διοικητικό Συμβούλιο


          Ο  Πρόεδρος                                   Η Γ. Γραμματέας   

Παπαδόπουλος Διονύσιος           Ζαχαροπούλου Αγγελική



Arcadians
Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010
 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.