WELCOME
Το τείχος της Τρίπολης υψώθηκε το 1786. Το πάχος του ήταν 2 μέτρα, το ύψος του 5,5 και η περιφέρεια του 3,5 χιλ. Είχε 7 πύλες, της Καρύταινας-Λιονταρίου-Μεγαλόπολης-Αγίου Νικολάου-Σεραγιού-Αγίου Αθανασίου-Καλαβρύτων.
"Έρωτικές" εκδηλώσεις Πλάτανου Αρκαδίας Print

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ - 10 ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Ανέκαθεν οι γαμπροί της Εξουσίας κυνηγούσαν με πάθος την αυτο-δυναμία, την πολύφερνη νύφη, γιατί θέλουν να είναι αποκλειστικοί της επιβήτορες. Δεν θέλουν συμπαίκτη και σύντροφο, δεν θέλουν μάρτυρες.
     Όμως η μόνη αληθινή κι ανιδιοτελής αυτοδυναμία υπάρχει σ’ αυτά τα 9 μαγικά χρόνια που περάσαμε μαζί στις Ανοιχτές Συναντήσεις Ταβλιού – παίζοντας, τρώγοντας, πίνοντας και τραγουδώντας σαν άνθρωποι.
     Και καθώς κυλάει ο καιρός, φτάσαμε αισίως στο 10ο Διαρκές Ντιμπέιτ Ταβλιού, που θα το γιορτάσουμε πανηγυρικά στον Πλάτανο Αρκαδίας με το σύνθημα «10 χρόνια αγώνες - 10 μέρες γιορτές», γιορτές συμπυ-κνωμένες λόγω λιτότητας στο διήμερο 17 και 18 Οκτωβρίου 2009.

Φίλοι καινούργιοι και παλιοί, αρχαίοι, πανάρχαιοι και προϊστορικοί, ελάτε να δυναμώσουμε κι άλλο την αυτοδυναμία της παρέας μας, χωρίς σωτήρες, χωρίς νταβατζήδες και νταβαζίμενς, χωρίς μπερδεμένες μα-καρονάδες από γερμανικά καλώδια, χωρίς δηλητηριώδη βατοπεδινά λιβάνια, χωρίς σκοτεινά μυστικά, μόνο με φως και πεύκα και νερά και κάστανα, με συκοκάρυδα και τσίπουρο, με ούζο και κρασί.
     Φίλοι δεξιόστροφοι κι αριστερόστροφοι, κόκκινοι, πράσινοι και μπλε με μπλε και πράσινες και κόκκινες βούλες, ελάτε να βγάλουμε και φέτος απ’ το μανίκι, για 10η χρονιά, το 10 το καλό και το Άριστα 10, ελάτε να φτιάξουμε ξανά το ουράνιο τόξο της δικής μας αυτοδυναμίας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 27550-52510 (Γιώργος Λάτσης)


Αλεξάνδρα Γαλανιάδη
Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.