WELCOME
" Η δε Πυθίη εκέλευε εκ Μαντινέης της Αρκάδων καταρτιστήρα αγαγέσθαι. Αίτεον ών οι Κυρηναίοι και οι Μαντινέες έδωσαν άνδρα των αστών δοκιμώτατον, τώ ούνομα ήν Δημώναξ "
Ηρόδοτος
Ένωση Τριπολιτών Αττικής - εκδηλώσεις Print

ΕΝΩΣΗ ΤΡΙΠΟΛΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 12 – Γ! ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
1ος όροφος104-33
ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 2105237.817
Fax 2105235.859


Η Ένωση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό ότι άρχισε η εκτύπωση του βιβλίου ,που είναι καρπός της εκδήλωσης της 9ης Ιουνίου 2008 για να τιμηθούν Νομικοί, Καθηγητές Πανεπιστημίων και Νομικοί Πολιτικοί , Αρκαδικής καταγωγής.

Θα συμπεριλαμβάνει τους χαιρετισμούς που απηύθυναν ο Υπουργός Δικαιοσύνης
Σ. Χατζηγάκης, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας Γ. Παναγιωτόπουλος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης Δ. Κωστόγιαννης, ο επίτιμος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Ευάγγελος Μαχαίρας την ενδιαφέρουσα ομιλία του Γιάννη Πανούση και τις ομιλίας των Τ. Σινανιωτη και Μ. Βενετσανοπουλου.

Στις 16 Αυγούστου Κυριακή (από 9μμ.) στη μαγευτική Δεξαμενή θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο ΑΝΤΑΜΩΜΑ.
Κρατήσεις θέσεων στο τηλ.2710-233868, πλήρες δείπνο, κατ’ άτομο 20 €.

Λαμπρός εορτασμός της ΑΛΩΣΗΣ.
Στο λαμπρό εορτασμό της Άλωσης της Τριπόλεως τον οποίον θα πραγματοποίηση η Ένωση στην Αθήνα την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, θα λάβει μέρος ο γνωστός, Αρκαδικής καταγωγής, ηθοποιός κ. Γιάννης Μπέζος.

Την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και ώρα 7μμ.στα εντευκτήρια της Ένωσης θα γίνει η παρουσίαση βιβλίου, του Βασίλη Μουγκοπέτρου, « Γραφική τύποι…» .


Γ
ΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΡΙΠΟΛΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΙΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.