WELCOME
Στη Δημητσάνα του 19ου αιώνα, ο τόκος με τον οποίο δανείζει η εκκλησία της Αγίας Κυριακής, από ένα ελάχιστο 12% που είναι το 1802, σταθεροποιείται στο 15% στα χρόνια 1808-1811. Στη πορεία σταθεροποιείται στο 20%, πάντοτε δυσμενής για τον αγροτικό χώρο.
Rex Richardson & Friends - στο Θέατρο Τρίπολης Print

                                                               Δελτίο Τύπου


Το Κέντρο Καλλιτεχνικής Πράξης Τρίπολης στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων  διοργανώνει συναυλία με τους

Rex Richardson & Friends στο Θέατρο Άλσους Αγ. Γεωργίου Τρίπολης, τηv Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009 και ώρα 9.30 μ.μ

Τέσσερις μουσικοί με ιδιαίτερη προσωπική πορεία ο καθένας, που όμως, όταν βρίσκονται μαζί στη σκηνή συνθέτουν έναν ήχο διαφορετικό, διαμορφώνουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο στην αισθητική, στην έμπνευση και φυσικά στην απόδοση, και ταυτόχρονα κατορθώνουν να δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που είναι το άθροισμα της επιμέρους δυναμικής του καθένα από αυτούς. Οι ζεστές τους μελωδίες που αποδίδονται λιτά, εναλλάσσονται με δυνατούς αυτοσχεδιασμούς, συνθετικές και ερμηνευτικές εντάσεις.

Ένας από τους περιζήτητους crossover τρομπετίστες παγκοσμίως, ο Αμερικανός Rex Richardson, μαζί με τους αναγνωρισμένους μουσικούς της ελληνικής jazz σκηνής Δημήτρη Καλατζή (πιάνο), Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη (ντραμς) και Γιώργο Γεωργιάδη (μπάσο), με τους οποίους έχει μόνιμη συνεργασία εδώ και τέσσερα χρόνια, δίνουν ραντεβού φέτος το καλοκαίρι στην Τρίπολη για μια μοναδική εμφάνιση!

Στις 7 Αυγούστου, στις 21.30, στο Θέατρο Άλσους Αγ. Γεωργίου, κάτω απ' το φεγγαρόφωτο, θα ακούσουμε αγαπημένα κομμάτια από το κλασικό ρεπερτόριο της Jazz (Miles Davis, John Coltrane κ.α.), αλλά και δικές τους συνθέσεις, και θα απολαύσουμε μια μαγευτική βραδιά όπου θα παρουσιαστεί όλη η πορεία της Jazz-αυτοσχεδιαστικής-δημιουργικής Μουσικής.

Περισσότερα για τον Rex Richardson μπορείτε να δείτε στα λινκς εδώ και εδώ.


Arcadians
Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.