WELCOME

Ψυχαί  δ’ ασεβέων επουράνιοι
γαία πατώνται έν άλγεσι φονίοις
υπό ζεύγλαις αφύκτοις κακών
ευσεβέων δ’ επουράνιοι ναίοισαι
μολποίς μάκαρα μέγαν αείδοντ’ έν ύμνοις.

Πίνδαρος

Συμβασιούχοι Πανεπιστημίου Πελοποννήσου - Δελτίο Τύπου Print

                                                            Δελτίο Τύπου



                                                                                          Καλαμάτα,  16-12-2008

Σχετικά με την υπ΄ αριθμ. 487/24-09-2008 ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την πρόσληψη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (άρθρο 21 του Ν. 2190/1994) θεωρούμε ότι είναι άδικη η κατανομή των θέσεων στις Σχολές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Διαμαρτυρόμαστε για τον αποκλεισμό μας από την προκήρυξη του εποχικού προσωπικού. Η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών η οποία έχει δώσει δείγματα θετικότατης παρουσίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αδυνατεί από 01-01-2009 να λειτουργήσει καθώς  9 (εννέα) συμβασιούχοι που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες θα σταματήσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Οι 9 (εννέα) μέχρι τώρα υπηρετούντες συμβασιούχοι έχουμε αποφασιστικά υποστηρίξει την λειτουργία της Σχολής με την υπερωριακή σχεδόν καθημερινή εργασία μας τόσο σε επίπεδο φύλαξης όσο και σε επίπεδο διοικητικής υποστήριξης.

Θεωρούμε ότι η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών αδικήθηκε από την κατανομή των θέσεων στην προκήρυξη του εποχικού προσωπικού. Η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών δεν ερωτήθηκε ποτέ ούτε και στην προκήρυξη αυτή για τις λειτουργικές ανάγκες της με αποτέλεσμα να είναι βέβαιη η αδυναμία της να λειτουργήσει από 01-01-2009.

Στην δυσχερέστατη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί αναμένουμε από την Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου την δίκαιη αντιμετώπισή μας με την πρόσληψή μας μέσω προγραμμάτων ή άλλου τρόπου από 01-01-2009.

Βασίλειος Βαρελάς
Σταυρούλα Κούρκουλου
Νίκος Μανιάτης
Αρχοντή Μοντάλδου
Παναγιώτα Μπάρτζη
Μαρία Μπαφίτη
Αλέξανδρος Οικονομέας
Δημήτρης Παπαδάκος
Δήμητρα Σταυροπούλου



17 Δεκεμβρίου 2008

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.