WELCOME

Κάπως έτσι προσπαθούσε να φέρει στα μέτρα του, τα πράγματα που τον περιβάλανε και ήτανε τόσα πολλά σαν δυό άνοιξες μαζί γεμάτες σεντούκια με μαβί ρούχα και δαντέλλες ολόγυρα πλεγμένες, μονάκριβες και λευκές όπως όλα στη πλάνη της λήθης.
Φ.Αθανασιάδου

 

 

 

 

Φ.Αθανασιάδου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φ.Αθανασιάδου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φ.Αθανασιάδου

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανοικτή επιστολή προς τους Αρκάδες βουλευτές Print

                                                          Ανοικτή Επιστολή

 

Προς:
Ανδρέα Λυκουρέντζο, Δημήτρη Ρέππα, Πέτρο Τατούλη

Αξιότιμοι κ. βουλευτές
Υπουργοί και πρώην υπουργοί

Αγαπητοί Συναρκάδες

Όπως ασφαλώς θα γνωρίζετε από τα ΜΜΕ, το Δασαρχείο Βυτίνας με αρνητική εισήγηση προς την Διεύθυνση Δασών της Περιφέρειας, δεν δίνει το δικαίωμα στον Δήμο Ηραίας να ορίσει τα του οίκου του προς το συμφέρον της περιοχής του.

Επικαλείται δε απαράδεκτους λόγους μέσα στους οποίους εμπεριέχονται και ανακρίβειες – και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτές  προέρχονται από καθαρή αμέλεια και μόνο.

Στο έγγραφό του το Δασαρχείο λαμβάνει σοβαρά υπόψη του τις γνώμες  Κυνηγετικών Οργανώσεων, ξένων προς την περιοχή μας και αγνοεί το αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Είναι προφανές ότι το Δασαρχείο στην προκειμένη περίπτωση δρα ενάντια στα συμφέροντα  της τοπικής κοινωνίας που εκφράζονται με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

Είναι προφανές πως η Δημοκρατία μας περνάει κρίση. Δεν μπορούμε να δώσουμε άλλη εξήγηση στα αυτονόητα.

Εσείς, σαν δικοί μας αντιπρόσωποι στο ελληνικό κοινοβούλιο, σαν οι άνθρωποι που αφουγκράζεστε τα δίκαια αιτήματά μας, οφείλετε να πάρετε σαφή θέση που θα συνάδει απόλυτα με την επιθυμία της τοπικής κοινωνίας. 

Σας καλούμε να κάνετε την δική σας  πολιτική υπέρβαση και να τοποθετηθείτε στο σοβαρότατο θέμα που δημιούργησε το Δασαρχείο Βυτίνας.

Σας καλούμε να σταθείτε ουσιαστικοί αρωγοί στην προσπάθειά μας να διαχειριστούμε εμείς τον τόπο μας και όχι Κυνηγετικές Οργανώσεις άλλων περιοχών και ενδεχομένως και άλλων Νομών.

Σας καλούμε εμπράκτως να μας βοηθήσετε ώστε να ανατραπεί η απαράδεκτη εισήγηση του Δασαρχείου Βυτίνας.

Είναι αδιανόητο για την κοινωνία μας, να θέλουμε να πάμε στο δάσος, να περπατήσουμε, και να μην μπορούμε επειδή οι «κυνηγοί είναι εκεί».

Είναι αδιανόητο οι μαθητές να θέλουν να γνωρίσουν την χλωρίδα και πανίδα της περιοχής μας και να μην μπορούν επειδή  «το κυνήγι βρίσκεται σε εξέλιξη».

Το βουνό και το δάσος δεν ανήκει σε κανένα, πρέπει να είναι ελεύθερο για όλους τους έλληνες πολίτες και όχι επιλεκτικά για τους κυνηγούς.


Arcadians
10-07-2008

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.