WELCOME
Στο Αρκουδόρεμα του Μαινάλου υπήρχε η αρχαία πόλη Καλλίστη. Εκεί είχαν και τον τάφο της Καλλιστούς, της κόρης του Λυκάονος. Αυτή κατά τη μυθολογία γέννησε με τον Δία τον Αρκάδα.
3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης - Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις 2007 Print

Θεατρική Παράσταση - Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά

Το Σύστημά μας, συνεχίζοντας την παράδοση των περασμένων ετών, προετοιμάζει διάφορες δραστηριότητες για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Έτσι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, στο Πνευματικό κέντρο του δήμου μας θα λάβουν χώρα οι παρακάτω δραστηριότητες:

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά: Λυκόπουλα, πρόσκοποι, ανιχνευτές, βαθμοφόροι και μέλη της Ε.Κ.Σ. του Συστήματός μας με μεράκι και φαντασία, έχουν ξεκινήσει και εργάζονται πυρετωδώς για μια Προσκοπική Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά αντάξια των περασμένων χρόνων.

Θεατρική Παράσταση: Οι πρόσκοποι και οι ανιχνευτές μας θα ανεβάσουν τις 'ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ' του Αριστοφάνη, σε μια διασκευή για παιδιά, της Κάρμεν Ρουγγέρη. Οι πρόβες ξεκίνησαν εδώ και δυο μήνες και φαίνεται από τώρα πως όσοι τυχεροί θα παρευρεθούν στην παράσταση (μικροί και μεγάλοι) θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όσους θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε την παράδοσή μας...

Σας περιμένουμε όλους...

Γιάννης Παπαγεωργάκης
3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης  - Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις 2007
Τρίπολη 11/12/2007

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.