WELCOME

Δροσερά κορίτσια τραγουδούν
Καθώς τρυγούν
και λεβέντες κάνουν χάζι ,
καθώς κοφίνια κουβαλούν.

 

 

Διονύσης Μαλλούχος κ Placido Domingo Print

«Όλα τα πρωινά του Τρίτου» (πρωινή ζωντανή ραδιοφωνική ζώνη του Τρίτου προγράμματος στα 90,9 κ 95,6 fm στην Αθήνα), από Δευτέρα ως Παρασκευή: ο Διονύσης Μαλλούχος επιμελείται και παρουσιάζει το τρίτο μέρος τους, κάθε πρωί 10.30 με 12.00. Τηλ εκπομπής 2106066475

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, την Πέμπτη 21 Ιουνίου στις 10.30 το πρωί, ο Διονύσης Μαλλούχος φιλοξενεί στο studio τον ιδρυτή και διευθυντή της μεγάλης διεθνούς δισκογραφικής εταιρείας «Naxos», Klaus Heymann, σε μια συζήτηση για τα 20 χρόνια του πιο επιτυχημένου budget κλασικής μουσικής και το μέλλον της μουσικής βιομηχανίας.

Έκτακτη εκπομπή την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα (διάρκεια 60 λεπτά), με αποκλειστική συνέντευξη του μεγάλου τενόρου Placido Domingo στον Διονύση Μαλλούχο για το Τρίτο πρόγραμμα.

Η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία (24 Ιουνίου) δημοσιεύει αποσπάσματα της συνέντευξης αυτής. Ο Placido Domingo έρχεται στην Αθήνα για συναυλία (27 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο) για την ενίσχυση των προγραμμάτων των «γιατρών χωρίς σύνορα» στο Darfour του Soudan.


Arcadians 19 Ιουνίου 2007

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.