WELCOME

Η επιστροφή στην Αρκαδία, στην αγκαλιά της φύσης που γαληνεύει και ισορροπεί, δεν είναι μια νεφελώδης αποστροφή των ουτοπιστών, αλλά μια αναγκαία στροφή, ένα καταφύγιο ελεύθερης ανάσας.

Προεκλογικές φιέστες με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου Print

                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυρίες Κύριοι,

Εξαγριωνόμαστε όταν βλέπουμε ότι ορισμένοι Δήμαρχοι ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών χρησιμοποιούν δημοτικά κονδύλια για την προεκλογική προβολή τους.
Συγκεκριμένα στις 30 – 9 – 2006 στην Αρκαδία, στο Δήμο Τρικολώνων και στο Δ.Δ. Ελληνικού, πατρίδα του Υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου, έγιναν τα εγκαίνια της πλατείας (μια πλακόστρωση όλη κι όλη) από το νυν Δήμαρχο αλλά και υποψήφιο στις προσεχείς εκλογές Γιώργο Μπαρούτσα. Παρόντες πολλοί βουλευτές και υπουργοί όπως οι κύριοι: Αβραμόπουλος, Ανδρεουλάκος, Λαλιώτης, Ρέππας, Τατούλης, Νάκος, Γιαννόπουλος, Σπυρόπουλος κ.α. Για την όλη εκδήλωση στήθηκαν γιγαντοοθόνη και ηχητικά, υπαίθριος μπουφές αναψυκτικών και ορεκτικών και ακολούθησε επίσημο δείπνο σε ταβέρνα του χωριού και φιλοξενία κάποιων επισήμων στο ξενοδοχείο “Τρικολώνιο Country club” της Στεμνίτσας.
Και διερωτόμαστε! Πόσο κόστισαν όλα αυτά; Ποιος τα πλήρωσε; Από ποια κονδύλια; Γιατί τα εγκαίνια έγιναν τώρα προεκλογικά; Τι πολιτικά παιχνίδια παίζονται; Για ποιο λόγο;
Ξέρετε, στις κλειστές κοινωνίες και μάλιστα των μικρών ορεινών χωριών τέτοιες προβολές λειτουργούν συχνά εκφοβιστικά και φιμώνουν τις νέες φωνές. Όμως έτσι παύει να λειτουργεί η δημοκρατία που προϋποθέτει την πολυφωνία.
Προκαλούμε του υπεύθυνους αυτής της εκδήλωσης να μας παρουσιάσουν το κόστος και την πηγή των κονδυλίων που διατέθηκαν.
Επειδή θεωρούμε ότι τέτοια φαινόμενα εμφανίζονται και σ΄ άλλα μέρη της Ελλάδας – και μάλιστα στο Δήμο Τρικολώνων δεν γίνονται για πρώτη φορά – σας ζητούμε τη δημοσίευση του παρόντος δελτίου τύπου χωρίς περικοπές.

Για το συνδυασμό Δ.ΕΝ.ΤΡΙ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Τρικολώνων
Χρήστος Βογιαντζής

Τηλ επικοινωνίας:
Χρήστος Βογιαντζής 6937102963, Νίκος Αγγελακόπουλος, 6974640100, Γιάννης Λαγός 6944363532

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.