WELCOME

Ψυχαί  δ’ ασεβέων επουράνιοι
γαία πατώνται έν άλγεσι φονίοις
υπό ζεύγλαις αφύκτοις κακών
ευσεβέων δ’ επουράνιοι ναίοισαι
μολποίς μάκαρα μέγαν αείδοντ’ έν ύμνοις.

Πίνδαρος

Δήμαρχε που Δίδασκες ... Print

Ο Δήμος Pescasseroli και το Εθνικό Πάρκο του Abrouzzo, στα πλαίσια της ανταλλαγής επισκέψεων που άρχισαν τον Αύγουστο του 2005 κατά τη διάρκεια συνεδρίου στη Βυτίνα, φιλοξένησαν αντιπροσωπεία του Δήμου Βυτίνας , των όμορων Δήμων του Μαινάλου, στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Νομαρχίας Αρκαδίας.

Πολλά ευτράπελα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ταξιδίου της Αρκαδικής αποστολής στη γείτονα χώρα. Ξεκίνησαν από νωρίς, κατά τον απόπλου από την Πάτρα. Δήμαρχος της αποστολής παραπονέθηκε για την παλαιότητα του πλοίου και τον μεγάλο συνωστισμό !! Θεώρησε την όλη κατάσταση πολύ προσβλητική για το επίπεδο του !!.

Στην Ιταλία η αποστολή φιλοξενήθηκε σε παραδοσιακό ξενώνα. Αμ δε !! Ο περί ου ο λόγος Δήμαρχος, αρνήθηκε να κοιμηθεί στο ταπεινό κατά τη γνώμη του κατάλυμα (!!) και κοιμήθηκε σε σουίτα παραπλήσιου ξενοδοχείου όπως άλλωστε αρμόζει σε τοπικό άρχοντα της Αρκαδίας !!.

Συνέβησαν και πολλά άλλα με το συγκεκριμένο Δήμαρχο, τόσα ώστε η παρουσία του δημιουργούσε προβλήματα. Σοφά πράττοντας οι υπεύθυνοι της αποστολής, τον έστειλαν πίσω στη μητέρα πατρίδα αεροπορικώς !! Για να σιγουρέψουν την επιστροφή του κ Δημάρχου δε, τον έστειλαν με συνοδεία !!

Να γελάσει κανείς ή να κλάψει με τα τερτίπια του συγκεκριμένου Δήμαρχου? Το σίγουρο είναι ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε άρχοντες της τοπικής Αυτοδιοίκησης, πόσο μάλλον σε άνδρες βαλανηφάγους !!. Σεμνά και ταπεινά κ Δήμαρχε, κάνει καλό στην ψυχική μας υγεία !!.

Α.Κ.Β

 

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.