WELCOME
"Οι Έλληνες της Κύπρου συγγενεύουσιν εξ' αίματος μετά των Αρκάδων. Οι Κύπριοι είμεθα υπερήφανοι δια τους τοιούτους προγόνους μας"

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Μακάριος
Η Μεγαλύτερη Πολιτιστική Εκδήλωση του Καλοκαιριού στον Αλφειό Print

Μεγάλη συναυλία στις 12 Αυγούστου 2005

Με συνεργασία των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Αρκαδίας και Ηλείας, των Δήμων Ηραίας και Ανδρίτσαινας και τη συμμετοχή του Δήμου Αρκαδίων Ζακύνθου θα πραγματοποιηθεί στον Αλφειό, στη τοποθεσία Γέφυρα Σέκουλα, μεγάλη συναυλία – εκδήλωση στις 12 Αυγούστου 2005 ημέρα Παρασκευή στις 20.00 μμ.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει ο συμπατριώτης μας Αρκάς από τα Σαρλέικα Ηραίας κ. Κώστας Παυλόπουλος. Στο εκλεκτό μουσικό επιτελείο του που θα μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο με « Τα περάσματα του Αλφειού από την αρχαιότητα έως τις ημέρες μας », προστίθενται  η λαϊκή ορχήστρα του Δήμου Αρκαδίων Ζακύνθου και σε έκτακτη εμφάνιση πενταμελές συγκρότημα από την Κάτω Ιταλία με τραγούδια της Μεγάλης Ελλάδος.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια διανομαρχιακών και διαδημοτικών συνεργασιών για την αξιοποίηση περιοχών με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά και φυσικό πλούτο όπως είναι τα περάσματα του Αλφειού, αλλά και ο ρόλος πού έπαιξε το μυθικό ποτάμι στην εξέλιξη του πολιτισμού μας από την αρχαιότητα έως τις ημέρες μας.

Α.Κ.Β

 

 

 

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.