WELCOME
Το μοναστήρι Μαλεβής ονομάστηκε έτσι από την κορυφή Μαλεβός του Πάρνωνα, του βουνού των δασών και των χρωμάτων. Ο περίφημος κλέφτης Ζαχαριάς Μπαρμπιτσιώτης έκανε το μοναστήρι ορμητήριο του.
«Σκίτσα του Αρκά με σάρκα και οστά!» Print

Η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης γιορτάζοντας φέτος τα 20 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της Αρκαδίας, ανέβασε την παράσταση «Σκίτσα του Αρκά με σάρκα και οστά».

 Μια δραματοποιημένη παρουσίαση των  σκίτσων του πασίγνωστου συμπατριώτη μας, του δικού μας «Αρκά», από το μοναδικό σκηνοθετικό ταλέντο της κας Γεωργίας Δάλκου, που ερμήνευσαν με υψηλό επαγγελματισμό τα παιδιά της Θεατρικής ομάδας.  Έτσι, από το υπόγειο θεατράκι της οδού Φιλελλήνων 8 όπου και τα εντευκτήρια της ομάδας, για δεκαπέντε ημέρες (27/3 – 10/4) μια δεσμίδα φωτός έσκιζε το πολιτιστικό σκοτάδι που σκεπάζει την πρωτεύουσα του Μοριά τα τελευταία χρόνια.

 Αυτή η ομάδα είναι παράδειγμα προς μίμηση. Το παίξιμό τους μιλάει στην ψυχή. Ανακουφίζει το άγχος της ζωής και ελαφρώνει το «σταυρό» της καθημερινότητας που μας έχουν καταδικάσει οι στέρφοι πολιτικοί και πνευματικοί ταγοί του τόπου μας να κουβαλάμε στην πλάτη. Μπράβο τους… τους ευχαριστούμε… και σ’ ανώτερα!

Ι.Α

 

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.