WELCOME
Οι Αρκαδικοί θρύλοι έκαναν τον είρωνα Λουκιανό να διατυπώσει τον δηλητηριώδη υπαινιγμό. "Πολλή δ' η κατ' Αρκαδίαν μυθολογία, Δάφνηςφυγή, Καλλιστούς θηρίωσις, Κενταύρων παροικία και Πανός γοναί, Αλφειού έρως και ύφαλος αποδημία"  
ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε. - Ενημέρωση, Σεμινάριο Print

Δελτίο Τύπου

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Σεμινάριο ενημέρωσης και εκπαίδευσης σχετικά με τα προγράμματα πιστοποίησης Agro 2.1 – 2.2. και Globalgap, διοργανώνει το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013, στις 10.30 π.μ. στην αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας, για τους 130 μετόχους - μέλη της, η εταιρία ΑΛΦΕΙΟΣ -ΡΟΔΙ Α.Ε., στο πλαίσιο της συμμετοχής της, στην Έκθεση «Κερνάμε Ελλάδα», που πραγματοποιείται στην Αμαλιάδα.

     Το σεμινάριο, σηματοδοτεί και την έναρξη εφαρμογής των καλών καλλιεργητικών πρακτικών στους ροδώνες της ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε., ως προϋπόθεση, ώστε οι καλλιέργειες και τα παραγόμενα προϊόντα της, να είναι πιστοποιημένα με τα πιστοποιητικά Agro 2.1 – 2.2. και Globalgap.

Στο σεμινάριο, το οποίο θα είναι ανοικτό και σε εν δυνάμει καλλιεργητές, θα μιλήσουν:

- Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε., με θέμα πορεία της εταιρίας, υφιστάμενη κατάσταση στην αγορά του ροδιού – σχεδιασμός και προοπτικές.

- Γιώργος Κωστελένος, γεωπόνος, διευθυντής της Εταιρίας «Φυτώρια Κωστελένος », με θέμα, βασικές καλλιεργητικές τεχνικές της καλλιέργειας της ροδιάς.

-Κυριάκος Γεραμπίνης, γεωπόνος, εκπρόσωπος της εταιρίας «Αειφορική Α.Ε.», σύμβουλος της ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε. σε θέματα ολοκληρωμένης Διαχείρισης και Πιστοποίησης.

     Στο σεμινάριο θα παρευρεθούν εκπρόσωποι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, της Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων της περιοχής και της Οικονομικής – Κοινωνικής Επιτροπής ΟΚΕ.

Ιστοσελίδα της ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε. για πληροφορίες που αφορούν το ρόδι.

ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε.
================

 

Arcadians
Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 1013.

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.