WELCOME

"Την Αρκαδία μου ζητάς, ζητάς μεγάλο πράγμα, εγώ σε  τη χώρα αυτή δε στέργω να σου δώσω. Στην Αρκαδία είν' πολλοί  άνδρες βαλανηφάγοι και δε σ' αρνούμαι αν θες να πας, αλλά θα σ' εμποδίσουν.

Νόστος - Δελτίο Τύπου Print
Μπουένος Άιρες 29 Οκτωβρίου 2007

                                                        Αξιότιμοι Κύριοι

Απευθυνόμαστε σε εσάς προκειμένου να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί  μια καλλιτεχνική και πολιτιστική εκδήλωση που οργανώνεται από κοινού από την Κυβέρνηση της πόλης του Μπουένος Άιρες και της Οργάνωσης Ελληνικού πολιτισμού ΝΟΣΤΟΣ, για την ενίσχυση των θυμάτων από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Το γεγονός αυτό θα πραγματοποιηθεί η Κυριακή 4 τον Νοεμβρίου του 2007 από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 χωρίς διακοπή στην Πλατεία Ελλάδας και την Πλατεία Ηνωμένων Εθνών (Λεωφ.  Figueroa Alcorta και Austria) Μπουένος Άιρες, Αργεντινή, με είσοδο ελεύθερη και δωρεάν.

Το κύριο θέμα της εκδήλωσης επικεντρώνεται στο τριπλό OXI

---Την μνήμη του ιστορικού Όχι της 28ης Οκτωβρίου

---Το Όχι στην καταστροφή του οικοσυστήματος παγκοσμίως και την εξ αμελείας ή σκόπιμη ζημία του.

---Το Όχι, στο σφετερισμό της πολιτιστικής κληρονομιάς των εθνών, όπως συμβαίνει με τα μάρμαρα του Παρθενώνα.

Θα συμμετάσχουν τοπικοί ελληνικοί καλλιτέχνες, αργεντινοί καλλιτέχνες, με μουσική, χορούς, αποσπάσματα  ελληνικού κλασικού θεάτρου στα ισπανικά και στα ελληνικά, χορωδιακού και ομαδικού τραγουδιού, εκθέσεων τέχνης και τουρισμού, εργαστήρια ελληνικής γλώσσας κ.λπ.

Έχει ενημερωθεί και προσκληθεί ο Ελληνορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος, όλες οι ελληνικές κοινότητες στην χώρα, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, ο ελληνικός και τοπικός τύπος κ.α.

Δρ. Χριστίνα Τσαρδίκου
Πρόεδρος ΝΟΣΤΟΣ

Τηλ. Επ. 005411 4639-4765  και  0054911 60991638   web:  www.nostosonline.gr

 
© 2024 Arcadians
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.